Burberry Brit Rhythm intense EDT Мъжки Парфюм

Burberry Brit Rhythm intense EDT Мъжки Парфюм

Марка: Burberry

Модел: 661902q8

Наличност: в наличност

49,00лв.

Количество

+
-
  • ОПИСАНИЕ
  • ДРУГО

Burberry Brit Rhythm intense мъжки  парфюм е лансирано през 2015 година и е класифицирано като флорално-дървесен-мускусов аромат. Парфюмери на изданието са Антоан Мезондьо (Antoine Maisondieu) и Натали Грация Чето (Nathalie Gracia Cetto) от Givaudan. Те даряват уханието със свежите акорди. Във връхните нотки витае ароматът на лавандула от Англия, розов пипер, нероли, перуника, листа на къпина, цвят от портокал. В сърцевината пленява мириса на петалия (молекулата на божура). Композицията е завършена от уханието на мускус и дървесни нотки.
Brit Rhythm дамски парфюм от Burberry е женската версия на аромата Brit Rhythm за мъже, лансиран през 2013 година, повлиян по сходен начин от рок музиката. Той репрезентира чувството на очакване на появата на любимата рок група на сцената... Ароматът изобилства от секси вибрации и е изключително чувствен и страстен.
Burberry Brit Rhythm се появява на пазара във флакон от чисто стъкло с бледозлатиста оранжева течност, която отразява женствената елегантност на продукта. Връхни нотки: лавандула от Англия, розов пипер, нероли, перуника, листа на
къпина, цвят от портокал
Сърдечни нотки: петалия
Базови нотки: мускус и дървесни нотки
Класификация на аромата: флорално-дървесно-мускусен  

Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Burberry Brit Rhythm Дамски Парфюм

Налични: 30ml, 50ml, 90ml
43,00лв.

МАРКИ ПРОДУКТИ